Vooraankondiging dwangbevel belastingdienst

De belastingdienst verstuurt momenteel brieven naar ondernemers en particulieren die een belastingschuld hebben openstaan waarvoor ze al een aanmaning hebben ontvangen. In deze brief geeft de Belastingdienst aan dat als de ondernemer / particulier dit bedrag niet betaalt, hij binnenkort een dwangbevel zal ontvangen. Hieraan zijn kosten verbonden.

De belastingdienst schrijft hierover het volgende in zijn brief:
“Kunt u de aanslag op dit moment niet betalen, bijvoorbeeld omdat u door de coronacrisis in de financiële problemen bent gekomen? Misschien kunt u uitstel aanvragen of een betalingsregeling afspreken.”

Ondernemers kunnen nog tot 1 oktober 2020 bijzonder uitstel in verband met Corona vragen. Particulieren en ondernemers zonder Corona-crisis kunnen een betalingsregeling afspreken via www.belastingdienst.nl/betalenenontvangen .

 

MariseVooraankondiging dwangbevel belastingdienst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.