Subsidie voor elektrisch rijden (Update)

Er is een nieuwe subsidieregeling voor particulieren die een volledig elektrische auto kopen. Is deze auto aangeschaft na 4 juni 2020, dan is het mogelijk om vanaf 1 juli een aanvraag ‘Subsidie elektrische personenauto’s particulieren’ (SEPP) aan te vragen.
De subsidieregeling is voor zowel nieuwe als gebruikte elektrische personenauto‚Äôs. Bij lease of aanschaf van een nieuwe elektrische auto bedraagt de subsidie ‚ā¨ 4000. Voor een gebruikte auto is dat ‚ā¨ 2000.

Binnen 1 dag na opening van deze subsidieregeling is er al 44% van het budget voor nieuwe auto’s op. Het loopt storm bij het subsidieloket.

MariseSubsidie voor elektrisch rijden (Update)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.